Locuri de munca

Lector Cambridge

-

Part-time / Full Time


Centrul Cambridge cauta 2 colaboratori pentru postul de Lector Formator la Centrul Cambridge din Oradea, cu atributii de predare a limbii engleze la copii/tineri/adulti. 
Activitatea se desfasoara ca PFA, Centrul Cambridge sustinand plata tuturor impozitelor si contabiliatea, inclusiv depunerea declaratiilor trimestriale.

 

CANDIDATUL IDEAL:

- Student / Absolvent de limba engleza


- Modul psihopedagogic


- Disponibilitate


- Seriozitate


- Flexibilitate


- Rabdare


- Creativitate in lucrul cu copiii- De preferat sa fi sustinut unul din urmatoarele examene PET/FCE/CAE/CPE/IELTS/TOEFL

DESCRIEREA COMPANIEI:

CENTRUL CAMBRIDGE ofera cursuri de limba engleza pentru obtinerea Atestatelor Cambridge, testari pentru CAE si IELTS, consultanta psiho-pedagogica si financiara pentru Studii Universitare in Marea Britanie. Centrul face parte din Asociatia pentru Integrare Europeana REPERE.
 REPERE este o organizatie non-profit, non-guvernamentala, romaneasca, cu sediul central in Bucuresti. Scopul nostru este de a promova Integrarea Europeana in randul cetatenilor romani prin domeniile: tineret, formare profesionala, egalitate de sanse, cetatenie si implicare civica, servicii sociale, perfectionare in domeniul limbilor straine, protectia mediului, antreprenoriat pentru femei. Asociatia a fost infiintata la 12 martie 2002.Link-uri utile: Asociatia pentru Integrare Europeana REPERE si Centrul Cambridge

CV-urile se trimit pe adresa de e-mail: oradea1@cambridgecentre.ro

Go back